Oct 2, 2007

گزارش نشست مشترک 9 گروه جمهوری خواه ایران برای گسترش همکاریها در راستای مبارزه علیه حمهوری اسلامی ایران


در پی دعوت گروه ارتباطات جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران، از ۸ گروه جمهوری خواه دیگر به قصد گفتگو و ایجاد زمینه های همکاری در راستای مبارزه علیه جمهوری اسلامی ایران و استقرار دموکراسی در کشور، دو نشست، ابتدا نشست پالتاکی در روز ۳۰ یونی ۲۰۰۷ برابر با ۹ تیر ماه ۱۳۸۶ و سپس نشست حضوری در روزهای ۲۲ و ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۷ برابر با ۳۱ شهریور و ۱ مهرماه ۱۳۸۶ در شهر هانور آلمان برگزار گردید.

در این نشستها نمایندگان سازمانها و گروههای ذیل حضور یافتند :

اتحاد جمهویخواهان ایران، ، جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران، حزب دموکرات کردستان ایران، حزب کومه له کردستان ایران،سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران، سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور ( بعنوان ناظر)، سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)، شورای موقت سوسیالیستهای چپ ایران ، مجامع اسلامی ایرانیان .

در نشست دو روزه شهر هانور آلمان شرکت کنندگان پاره ای از نقاط اشتراک و اختلاف خود را با یکدیگر روشن ساختند .

نشست به این نتیجه رسید که مباحث خود را با برگزاری جلسات مشترک و سمینارهای عمومی به منظور دست یابی به همسوئی های بیشتر و نیز رسیدن به مبانی مشترک ، در سمینارهای عمومی ادامه دهد. نمایندگان کمیته ای را از میان خود برای هماهنگی اقدامات فوق و بررسی زمینه های همکاری های عملی انتخاب کردند. مجامع اسلامی ایرانیان همکاری خود را به شرکت در گفتگوها و بحث آزاد محدود نمود ودرانتخاب کمیته هماهنگی شرکت نکرد .
۱ مهر ۱۳۸۶ برابر با ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۷
جهت اطلاع عموم :

اصول و ضوابط ضروری برای استقرار جمهوری در ایران

(طرحی پیشنهادی از سوی مجامع اسلامی ایرانیان)

از آنجا که افزون بر یک سده است که مردم ایران خواستار استقرار حاکمیت بر سرنوشت خویش هستند و از انقلاب بدین سو، در هر فرصت اعتراض خود را با سیاست های نظام ولایت مطلقه فقیه ابراز می دارند؛
از آنجا که قانون اساسی نظام ولایت فقیه ناقض حقوق ملی و حق حاکمیت مردم ایران است و رژیم حقوق فردی و جمعی را به استمرار زیر پا گذاشته است؛
ازآنجا که سیاست های داخلی و خارجی نظام ولایت فقیه میزان خشونت و ویرانی را بدان جا رسانده که همبستگی ملی و حیات ایران را به خطر انداخته است؛
از آنجا که دخالت بیگانگان در تعیین سرنوشت ایرانیان و دخالت در امور کشور ناقض حاکمیت ملی و مردم سالاری و نیز اصل استقلال ایران است؛
ما ایرانیان وسازمان های سیاسی وفادار به اصول تفکیک ناپذیرآزادی و استقلال، در مبارزه خود برای استقرارجمهوری در ایران، خود را به اصول و مبانی ضروری زیر مقید و متعهد دانسته، بدانها در پیشگاه مردم ایران پایبندی نشان می دهیم و برای ایجاد و تکوین و تکامل یک بدیل دمکرات و مستقل تلاش می نماییم:

1. در جمهوری ایران، آزادی و استقلال و وحدت و تمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است. هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی، به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشه‏ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های فردی و جمعی را، هر چند با وضع قوانین و مقررات، سلب کند.

2. استقلال به معنای عدم دخالت قدرت های خارجی چه مستقیم وچه غیرمستقیم ومشارکت ندادن آنها در حاکمیت مردم ایران می باشد. این اصل ، عدم مراجعه سازمان ها و احزاب ایرانی به قدرت های خارجی و نیز مخالفت صریح با هر گونه مداخله خارجی در حق حاکمیت ملی و نیز تعیین سرنوشت کشور را ایجاب می کند. از این رو، به منظور پایبندی به اصل استقلال، مخالفت خود را با هرگونه تجاوز نظامی به ایران و هرگونه همکاری با قدرت های خارجی و تقاضای کمک از آنها برای ساختن بدیل سیاسی، اعلام می کنیم.

3. بنا بر اصل آزادی، هیچ مقام دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی در حاکمیت شریک مردم ایران نمی باشد. درایران دموکراتیک هر شهروندی یک رای دارد و فرد فرد مردم ایران در حاکمیت شریکند. پایبندی به اصل بنیادین آزادی های فردی و جمعی و تعهد به "اسناد و معاهدات حقوق بشری بین المللی" لازمه تحقق حاکمیت مردمی است. بر این اساس، ما متعهد می شویم برای تامین آزادی ادیان، اعتقادات، اندیشه، بیان، قلم، سندیکا، تشکل، اجتماعات، تظاهرات و اعتصاب و اصل برابری حقوقی تمامی شهروندان و افراد جامعه، مستقل از جنسیت، زبان، قومیت، اعتقاد، مسلک و مکنت و شیوه زندگی، تلاش کنیم. و از آنجا که حق حیات به عنوان پایه ای ترین حق هر انسان محسوب می گردد، مخالفت صریح خود را با مجازات اعدام اعلام می نماییم وخواهان لغو آن خواهیم بود.
4. جمهوری متعلق به دین و مرام (ایدئولوژی) و نژاد و قوم خاصی نیست. ازاین رو، هر فرد با هر دین وعقیده و مرام و نژاد و قومیت و زبانی دارای حقوق ورأی برابراست ودرجمهوری آینده ایران هیچ دین و مرامی (ایدئولوژی) درقانون اساسی رسمیت پیدا نمی کند.

5. ساختار سیاسی و اداری جمهوری در آینده ایران، ضمن حفظ تمامیت ارضی کشور مبتنی بر اصل تمرکززدایی وتکیه بر توسعه دموکراسی مشارکتی بر اساس اصول تفکیک ناپذیر آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی در تمامی استان ها، شهرها بخش و روستاهای ایران می باشد. درهرمحل ومنطقه، تصمیم گیری درامورمحلی ومنطقه ای به نهاد های منتخب (انجمن ها و شوراها) از سوی ساکنان آن مناطق، سپرده می شود.

6. از آن جا که زبان مشترک وسیله جریان اندیشه و تبادل فرهنگی بین شهروندان مختلف در هر جامعه ای است، اعلام می داریم که زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است و مکاتبات و متون رسمی و کتب درسی با این زبان و خط خواهد بود. اما از آنجا که زبان مشترک نباید عامل سلطه بگردد، حق فرهنگی و تنوع زبان و رسوم مردم مناطق مختلف ایران مورد احترام ما خواهد بود و کوشش در جهت شکوفایی و توسعه آن ها را وظیفه خود می دانیم. ما استفاده از زبان های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه های گروهی و تدریس ادبیات آنها در مدارس را در کنار زبان فارسی تایید و پشتیبانی می نماییم. جمهوری موظف است امکانات مادی و معنوی رشد و شکوفایی زبان ها و گویش های دیگر را تامین کن د.

7. بار دیگر اعلام می داریم که در جهت صلح و پیشرفت ایران تعیین چگونگی سازماندهی ساختار سیاسی کشور براساس تمرکززدایی و بر مبنای حق اشتراک و حق اختلاف و حق همبستگی و مشارکت تمامی آحاد ملت که با هم حقوقی یکپارچه و تجزیه ناپذیر را تشکیل می دهند، تنها بر عهده مردم ایران می باشد. بر این مبنا مخالفت صریح و آشکار خود را با به کار بردن هرگونه خشونت علیه مردم ایران و یا دخالت دادن قدرت های خارجی و بیگانگان در امر تعیین سرنوشت آنان ابراز می داریم.
majameeslamiiranian@yahoo.fr
http://www.majameeslamiiranian.com
7 شهریور 1386 برابر با 18 سپتامبر 2007

به امید استقرار صلح و آزادی
http://www.tohid.org

No comments: